Over Nomika

In de zorg draait het in de eerste plaats om mensen. Bijdragen aan goede zorg- en dienstverlening van zorgorganisaties is de drijfveer voor          Danielle Kikken, oprichtster van Nomika juridisch advies.

Danielle: "Door mijn jarenlange werkervaring als bedrijfsjurist en beleidsadviseur bij verschillende zorgorganisaties weet ik goed wat er in de zorgsector speelt.

Ik ken de sector vanuit verschillende perspectieven. Mijn ervaring heb ik opgedaan bij de overheid, het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en bij de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland, de brancheorganisatie voor instellingen in de gehandicaptensector. Maar ook in de zorg zelf, waar ik als bedrijfsjurist heb gewerkt bij een zorginstelling voor ouderenzorg en thuiszorg. Mijn ervaring en kennis zet ik graag in om mensen en organisaties in de zorgsector juridisch verder te helpen, want de wet- en regelgeving in deze sector is complex.

Mijn werkwijze? Die is gebaseerd op rust, samenwerking en inlevingsvermogen om tot de kern van een probleem of vraag te komen. Diplomatiek waar nodig en met zorgvuldig opgeleverde adviezen als resultaat."

Nevenactiviteiten
Redactielid GZR-updates.nl

Secretaris Stg. Archeologie en Bouwhistorie Utrecht

Lid Vereniging voor Gezondheidsrecht

Lid Vereniging voor Compliance in de Zorg